Lartësoni vizionin për rritjen e kompanisë tuaj !

Veriflot ju ofron risi të teknologjisë së lartë institucioneve qeveritare, ndërmarrjeve të mëdha dhe sfiduesve të teknologjisë. Duke përmirësuar qasjen e tyre të punës dhe shtimin e vlerave që krijojnë në botën moderne.

Regjistrohuni për të marrë ofertat më të fundit nga Veriflot

Privatësia juaj është e rëndësishme për ne. Lexoni Politikat e Privatësisë.

Shërbime

GPS Tracking

Kontrolloni në çdo moment ku ndodhen automjetet tuaja. Me anë të gjurmimit GPS ju mund të parandaloni dhe lokalizoni mjetin në rast vjedhje.

Instalimi & Suporti

Instalime profesionale dhe falas 7 ditë në javë kudo që ndodheni. Jemi të angazhuar të gjendemi gjithmonë pranë jush për të suportuar çdo problematikë.

Mbulimi

Partnerët tanë të ONE Albania garantojnë mbulim optimal në të gjitha qytetet e Shqipwrisë. Në bazë të nevojave tuaja ofrohet gjithashtu mbulim roaming në të gjithë Europën dhe Shtetet e Bashkuara.

Konsumi i Naftës

Matni konsumin e naftës per çdo automjet dhe gjeneroni raporte të detajuara mbi konsumin ditor, javor ose mujor të çdo mjeti. Veriflot redukton ndjeshëm mundësitë e shpërdorimit ose vjedhjes së karburantit.

Njoftimet në telefon

Aplikaliconi i dedikuar në iOS dhe Android ju lejon të menaxhoni asetet tuaja kudo. Nëpërmjet njoftimeve në celular apo tablet do të informoheni për çdo lëvizje dhe zhvillim te mjetit tuaj.

Platforma EasyFlot

Aplikacioni jonë ju jep mundësinë të menaxhoni asetet tuaja kudo që ndodheni nga telefoni apo tableti juaj. EasyFlot është e para platformë për Gjurmimin GPS & Menaxhimin e Flotave e ndërtuar plotësisht nga një ekip shqiptar.

Monitoroni në kohë reale çdo lëvizje

Monitoroni flotën tuaj 24/7 dhe shmangni çdo abuzim që mund të kryejnë përdoruesit e mjeteve tuaja.

Lëvizjet jashtë orarit të punës

Eliminimi i levizjeve jashtë orarit të punës ul kostot e flotës deri më 30%.

Planifikimi

Planifikimi i lëvizjeve ditore të punonjësve tuaj apo përdoruesve të tjerë të mjeteve, ul koston e karburantit dhe mirëmbajtjes së flotës deri me 47%.

Eliminoni konsumin e tepërt dhe vjedhjen e karburantit

Tashmë nëpërmjet përdorimit të protokolleve "CAN bus" dhe teknologjive tepër të avancuara që Veriflot Sh.p.k përdor, ju do të keni mundësinë të shikoni në kohë reale konsumin e karburantit.

Njoftime për rënien e nivelit të karburantit

Ju do të njoftoheni menjëherë nepërmjet push notification ose sms-ve në telefonin tuaj nesë dikush mundohet të marrë karburant në një nga mjetet e flotës suaj.

Menaxhoni Flotën tuaj optimalisht

Tashmë nuk është e nevojshme të kontrolloni fizikisht çdo mjet për shërbimet periodike, ndërrimin e vajit, rripin e motorrit, ndryshimin e gomave, gjendjen e baterive etj. Nëpërmjet platformës Easyflot ju do të njoftoheni në kohë reale se kur mjetet tuaja kanë nevojë për shërbime periodike, rinovimin e siguracioneve Tpl/kasko dhe kolaudimin vjetor të mjetit.
Koha dhe burimet njerëzore për menaxhimin e flotës kushtojnë shumë, zgjidhni Easyflot dhe optimizoni një seri procesesh që ju rëndojnë financiarisht.

Disa nga klientët dhe partnerët tanë !

Transistor
Tuple
Mirage
StaticKit
Transistor
Transistor

Privatësia

Të dhënat konfidenciale.

Veriflot përdor sisteme të përparuara monitorimi në respekt të plotë të privatësisë së klientëve.

Besuar nga më shumë se 326 klientë

Veriflot ofron shërbime në Shqipëri, shtete të Bashkimit Europian dhe në USA.

Projekte te suksesshme
135
Vite në treg
3+
Të punësuar
7

Na kontaktoni

Një agjent do lidhet sa më shpejt me ju për çdo pyetje që keni

Lidhuni me ne

Për bashkëpunim të mëtejshëm dhe informacione na kontaktoni si më poshtë.

+355 68 60 56257

e hënë – e shtunë: 09:00 - 21:00
e diel: 09:00 - 12:00

Adresa: TIRANE Kompleksi Arlis, Rruga e Dibres, apartamenti 4.2.10 ( kati i dyte).